BILIK SEMINAR MURAH TAPI SELESA 

https://www.facebook.com/richacademyandtraining/?epa=SEARCH_BOX

 

ANDA MENCARI BILIK LATIHAN / TRAINING / SEMINAR / MESYUARAT

MURAH TAPI SELESA ?

 

Guna Perkhidmatan Kami ! 

 

Kami di Rich Academy & Training Centre menyediakan perkhidmatan penyewaan Bilik Seminar, Bilik Latihan, Bilik Mesyuarat, Kelas Tuisyen, Kelas Tambahan, Kelas Demo atau pelbagai jenis kelas yang anda inginkan! Termasuk projektor dan wifi berkelajuan tinggi dan boleh digunakan oleh ramai pengguna secara serentak, dll. Lengkap dan mudah.  Anda dan peserta hanya perlu bawa diri sahaja.

 

Harga yang kami tawarkan adalah sangat BERPATUTAN! Dan mengikut jenis seating arrangement yang anda mahukan! Bilik Seminar yang MURAH bagi cikgu/trainer nak buat apa jua jenis kelas yang anda mahukan! Dapatkan harga Bilik Seminar terbaik untuk 30 – 60 peserta mengikut jenis susunan yang anda inginkan. Sasaran kami adalah untuk membantu anda menguruskan program atau seminar yang tidak boleh dilupakan dengan harga yang berpatutan. 

 

Bilik Seminar murah yang selesa, bersih dan mempunyai surau serta pantri. Bilik Seminar murah ini menawarkan harga yang berpatutan. Bilik Seminar murah harga bajet, selesa tahap hotel dan mesra ibadah! Tidak seperti bilik seminar yang lain, Rich Academy & Training Centre membawa konsep rekabentuk ruang yang selesa, segar dan pengalaman baru supaya pelanggan kami mendapat pengalaman baru dalam mengelola seminar atau program di Rich Academy & Training Centre. Pengalaman kami menguruskan program dan seminar akan memudahkan anda. Kami mengambil berat keperluan anda dan sentiasa menaiktaraf kualiti Rich Academy & Training Centre berdasarkan maklum balas dari pelanggan kami. 

 

Lokasi kami juga berdekatan dengan LRT Putra Heights yang boleh memudahkan anda dan peserta anda untuk datang dengan senang. Bukan itu sahaja Bilik Seminar kami juga berdekatan dengan kemudahan yang diperlukan seperti hotel, kedai makan, stesen minyak, dll. 

 

Untuk cikgu/trainer yang nak buat kelas tu, boleh la cuba sewa Bilik Seminar dengan kami. Servis yang ditawarkan oleh kami pun tiptop! Kami SURE anda mesti dapat UNTUNG bila sewa bilik training kami! Macam mana nak BOOK? Anda boleh hubungi/whatsapp kami di nombor yang tertera di bawah. 

 

Jom sewa bilik seminar murah dengan kami dan dapatkan harga yang berpatutan !

Hubungi kami di :

  011- 32311 922

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X