belajar-sale-bisnes-power

BELAJAR TINGKATKAN SALES SUBANG JAYA

 

SALES ANDA MENURUN ?

INGIN TINGKATKAN SALES ?

 

Di Sinilah Tempatnya ! 

 

Kenapa sales turun

Kenapa sales gagal naik ?

Ini antara masalah-masalah yang selalu didengari daripada para usahawan atau pemilik bisnes kecil. Bagi anda yang merancang untuk memulakan sebuah bisnes, marketing atau pemasaran adalah salah satu kunci yang harus anda kuasai. Strategi pemasaran adalah salah satu penentu keberhasilan dalam bisnes anda untuk jangka panjang.

 

Pemasaran boleh dikatakan sebagai proses pengajaran kepada pelanggan agar mereka faham kenapa harus memilih produk atau perkhidmatan anda. Dalam menjalankan bisnes kuncinya adalah mencari kaedah pemasaran yang tepat dan menentukan target pemasaran yang tepat. Anda juga harus dapat mempengaruhi pelanggan anda.

 

Anda perlu ketahui, beberapa ahli perniagaan kadang-kadang melakukan kesalahan dengan menganggap bahawa pemasaran hanyalah salah satu faktor kecil dalam penentu kejayaan perniagaan. Padahal, pemasaran adalah segalanya dalam mengembangkan bisnes anda. Pemasaran dalam kes ini melibatkan semua aspek seperti layanan, hingga menjaga produk yang anda berikan. 

 

Namun jangan bimbang, kerana masih terdapat banyak cara untuk anda belajar selok-belok pemasaran dan teknik ‘close sale’ di Rich Academy & Training Centre menawarkan program-program belajar sales antara program yang kami jalankan ialah Sales Shooter Bootcamp. Telah ramai peserta yang berpuas hati selepas menyertai program yang dianjurkan oleh Rich Academy & Training Centre mereka mendapat input yang berguna boleh dipraktikkan dalam bisnes mereka. 

 

       

 

JADI TUNGGU APA LAGI ?

JOM BELAJAR TINGKATKAN SALES ANDA SEKARANG !

 

Hubungi kami di :

sewa-pejabat-subang-jaya  011- 32311 922

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X