kursus-eusahawan-2020

KURSUS eUsahawan 2020 PERCUMA 

 

 ANDA MAHU MENJADI SEORANG USAHAWAN ?

SEORANG USAHAWAN YANG BERJAYA DALAM PLATFORM DIGITAL ?

 

Di Sinilah Tempatnya !

 

Perkembangan era digital di Malaysia berkembang dengan begitu pesat sekali apabila ia bukan sekadar menjadi satu platform pemudah cara dari segi operasi di syarikat atau organisasi ternama yang mempunyai dana besar. Ekonomi digital merujuk kepada suatu yang berdasarkan kepada teknologi pengkomputeran digital dan dijangka menjadi cara perniagaan dijalankan pada masa depan. Ia turut memberi kesan kepada perkembangan syarikat pemula untuk meningkatkan perniagaan mereka di tahap lebih tinggi. 

 

Program eUsahawan merupakan salah satu inisiatif oleh kerajaan untuk menerapkan ilmu keusahawanan digital di kalangan golongan belia dan usahawan mikro. Program ini juga platform penyebaran ilmu dan peningkatan keyakinan menggunakan Internet sebagai medium pemasaran. 

 

eUsahawan disasarkan kepada usahawan yang belum lagi memanfaatkan digital sebagai platform perniagaan mereka terutama bagi mereka yang berniaga secara kecil – kecilan. Di Rich Academy & Training Centre kami ada membuat program eUsahawan dengan beberapa orang jurulatih kami yang berpengalaman dan terlatih dalam bidang tertentu. Jurulatih kami adalah jurulatih yang berpengalaman dan telah dilantik oleh eUsahawan untuk bimbing dan kongsikan dengan anda teknik yang betul dalam berbisnes untuk menjadi seorang usahawan. Terokai Dunia Perniagaan Digital bersama eUsahawan. Peluang ini sangat jarang dan jika anda terlepas, ANDA TIDAK DITAWARKAN LAGI kelak.

 

eUsahawan berjaya menjana pendapatan sampingan. Bagi rekod 2016, seramai 51,000 peserta telah dilatih untuk program eUsahawan. Daripada jumlah tersebut 30 peratus daripadanya telah berjaya menjana pedapatan sampingan yang mencecah RM48 juta secara terkumpul. Oleh yang demikian, MDEC juga mensasarkan dapat melonjak prestasi peserta eUsahawan yang berpotensi tinggi ke peringkat yang lebih baik. 

 

Peluang ini sangat rare dan jika anda terlepas, ANDA TIDAK DITAWARKAN lagi kelak. Jadi, jom hadiri Kelas Kursus PERCUMA eUsahawan 2020 bersama Coach Azs. Ingat, kejayaan boleh dicapai dengan ILMU di dada.. Jangan lepaskan peluang ini

 

 

JADI TUNGGU APA LAGI ?

JOM HADIRI KELAS PERCUMA eUshawan 2020 BERSAMA COACH AZS

 

Hubungi kami di :

sewa-pejabat-subang-jaya  011- 32311 922

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X