ANDA MAHU MEMPELAJARI TENTANG ASAS GRAFIK DESAIN?

INGIN TAMBAHKAN PENGETAHUAN TENTANG CARA BAGAIMANA UNTUK MENGGUNAKAN APLIKASI CANVA DAN POSTERMYWALL UNTUK MEMBUAT POSTING?

Jangan risau!! Coach Azs bersedia untuk membantu anda.

Coach Azs akan memberi tunjuk ajar kepada anda tentang teknik mengambil gambar produk dan membuat design posting dengan harga yang sangat murah.

Beribu peserta telah dibantu melalui kelas ini dan banyak maklum balas yang diterima.

SIAPA SAYA DAN MENGAPA SAYA INGIN BANTU ANDA?

 

NORAZLINA NAJMUDIN

 

Saya Norazlina Najmudin atau lebih dikenali sebagai Coach Azs adalah Ketua Pegawai Eksekutif Rich & Rich Consultancy dan juga merupakan Pengasas dan Pengarah Urusan Merong Freight Sdn. Bhd.
Saya juga adalah Chartered Marketer yang berkelayakan dari UK, Certified Train the Trainer oleh Human Resources Development Fund (HRDF), Certified TTT oleh T.Harv Eker dan dilantik sebagai perunding perniagaan & pemasaran untuk MARA.
Saya juga terlibat sebagai pakar dalam mengembangkan modul pemasaran digital untuk Train of Trainer (TOT) yang bekerjasama dengan Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC).

 

APA ITU ASAS GRAFIK DESAIN?

Grafik ialah kombinasi gambar-gambar, lambang-lambang, simbol-simbol, huruf-huruf, angka, perkataan, lukisan, lakaran yang dijadikan satu media untuk memberi konsep dan idea dari pengirim kepada sasarannya dalam proses menyampaikan maklumat.ย ย Grafik menjadi suatu bentuk komunikasi visual yang menggunakan teks atau gambar untuk menyampaikan informasi atau mesej.

Grafik juga memberikan maksud penggunaan visual untuk menerangkan konsep yang tidak dapat atau sukar diterangkan oleh teks. Ia mampu menambah daya tarikan kepada sesuatu paparan atau persembahan.

Grafik juga dapat mempercepatkan penyampaian sesuatu maklumat dan dapat memberikan penerangan yang jelas, tepat dan konsisten antara individu yang berbeza.

MODUL YANG DISEDIAKAN

  • Teknik mengambil gambar produk
  • Membuat design posting

KENAPA ASAS GRAFIK DESAIN?

Mesej dapat disampaikan dengan lebih cepat, jelas dan ringkas.

Selain itu, dapat meningkatkan daya ingatan. Teks dan gambar boleh

membantu mengingat dengan lebih baik berbanding dengan teks

sahaja.

APA TUNGGU LAGI??

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI UNTUK MENYERTAI KELAS ASAS

GRAFIK DESAIN!!

 

bit.ly/nakbelajarbuatposter

X